Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Dunakiliti

Dunakiliti az ország kapuja. A szlovákiai határállomástól és Mosonmagyaróvártól egyenlő távolságra (8–10 km-re) fekszik. A jelentős ipari és agrártermeléssel rendelkező Árpád-kori település a Szigetköz legészakibb részén fekszik. A falu nagy területen fekszik a Duna korábbi szerteágazó vízfolyásai miatt.

Duni
Hamarosan...
Edinburgh
Edinburgh - Skócia fővárosa, igazi turisztikai látványosság és egyetemi város.
Eger
Eger történelmi múltjával – adottságaival évente több százezer turistát fogad. Eger városát a közgondolkodás elsősorban, mint nemzeti történelmünk dicsőséges küzdelmének színhelyét, a hazaszeretet és hősiesség szimbólumát tartja számon, a törökök felett aratott 1552-es győzelemre emlékezve.
Egerszalók
Egerszalók egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében. Természeti képződményeivel, finom boraival, vizeivel, kő emlékeivel illeszkedik az Egri Kistérség Kő-Túra útvonalába. A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő 27.000 éves hévízforrás.
El Gouna
Hamarosan...
Elenite
Es Pujols
Esztergom
Falcade
Hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu